Waar?

Wij komen uit het warme en bourgondische Noord-Brabant.

Vanuit regio Eindhoven reizen we af naar alle huwelijksoorden.

Wilson Benjamins & Geoff van Keulen

Wilson Benjamins & Geoff van Keulen

ONZE WERKWIJZE


Voordat we ook maar één plaatje hebben geschoten, zijn we perfect afgestemd op jullie golflengte.


VOORAFGAAND
Wij weten hoe de liefde tussen jullie tot stand is gekomen, wat jullie samenbindt en waarom jullie de rest van elkaars leven door willen brengen. Dit komt omdat we een warme band creëren voordat het huwelijk zich zal voltrekken.
Iedere relatie heeft zijn eigen speciale kenmerken en karakter, dit willen wij graag in onze films naar voren brengen. Voorkennis is daarbij essentieel en wij zouden graag altijd een persoonlijk voorgesprek met jullie willen voeren.
In dit gesprek zullen ook alle visies en wensen naar voren komen en met jullie tevredenheid worden beklonken.


TIJDENS DE BRUILOFT
De dag draait geheel om jullie en wij zullen zo onopvallend mogelijk te werk gaan. Maar, omdat we een krachtige film willen creëren, zullen er enkele momenten zijn waarbij wij jullie zullen sturen.


ACHTERAF
Voor ons is de magie nog niet afgelopen, want wij zullen al onze creativiteit en gevoel in het monteren van de beelden leggen. We rusten niet voordat wij een honderd procent staaltje kunst hebben afgeleverd en sturen dit op een zeer fraaie wijze naar jullie toe. Er kan ook gekozen worden voor een totaal unieke bioscoop ervaring, waarbij we de voorstelling naar jullie huis brengen in Cinema Stijl.

Onze werkwijze

Onze Trouwfilms beginnen vanaf een prijs van
€2000,-